Green Myxomorka

Green Myxomorka

събота, 1 юли 2006 г.

Arlina

Един ден, бях сама, осъзнах, че ми трябва ново вдъхновение. Не знаех от къде да започна търсенето му... и Виви ми показа. Тогава още не знаех, но не ми трябваше много време, за да разбера :) Тя се превърна в мой културен пътеводител, без никой да разбере :) тя ме научи и да мисля, и да слушам, и да се интересувам, най-вече да обичам и да пиша. Музиката е ясна, тя ми даде един силен тласък. Денят дойде, този, в който се появиха и Нова Генерация. За мен Арлина беше светлината. Тя ме поведе напред. Поведе ме навътре в мен, там където не бях ходила още. Накара ме да мисля и да чувствам. А на мен по някога ми трябва сила, за да се изправя и да продължа.

НЕ всеки разбира за какво говоря. Трябва да обичаш и разбираш музиката за целта. След години отидох на концерт на Нова Генерация и се докоснах до силата й, просто така. Тя промени личната ми светлина и сега се чувствам, така сякаш не съм сама, когато ги слушам и когато съм най-самотна. Почти като "Doors", но за там знам, че шанс за истинско, живо изпълнение никога няма да имам, поне ми остава факта, че чуя ли музиката потръпвам, знам че отново има някой до мен...

My Way

Понякога си мисля, че нещата стават според плановете на някого, но като се замислиш, ти си този който планира, или поне трябва да бъдеш. За това обичам нещата да стават по моят начин. Без изненади, без неприятности. Обичам да контролирам ситуациите, в които попадам. Не обичам да се гледам безпомощна отстрани. А когато това стане, се чувствам ужасно слаба и уязвима... не обичам така :)