Green Myxomorka

Green Myxomorka

сряда, 5 юли 2006 г.

!Pink!


Розовото! Перфектният цвят! Любим ти е като си малко момиченце, като порастнеш и станеш голяма кифла пак ти е любим. Поредното модерно, поредното комерсиално. А беше толкова чист и прекрасен когато бях на 5 и исках всичките ми роклички да бъдат в розово. И като порастнах видях, че не можеш да си намериш друго освен розово и се отказах. После живота ми предостави една камара жени от много личното ми обкръжение - розови, естествено. Много готини, мноо свестни, но по дяволите...РОЗОВИ!!!! И деня, в който и аз станах розова...мммммммм, е той не се забравя, когато Стела каза ей ти тия розови чорапи, на мен не ми харесват, подарявам ти ги, виж този розов лак, още не съм го пробвала, ама аз знам че на теб ще ти отива, я го сложи да видим, а розовата спирала, що не си купиш тези розови прашки, а тази блузка, чудесно... И какво, защо не, любимото ми розово е вече и под, и над кожата ми. Не се издържа, мамка му! А къде изчезна любимото ми ЗЕЛЕНО!!??!?!??? Майната му сега трябва да съм модерна, не мога да бъда бунтарка цял живот!!! Sux :)

Cheers Pink Biatches!

Разврат след полунощ

Много често ми се случва когато мине 12ч. след полунощ всички да ми говорят за секс и само тва да е темата за разговор. Дали това е така, защото всички имат хормонален часовник, или просто защото такъв е регламента. Това стереотипна норма ли е или просто така, всички са свикнали, пуснат ли порното по кабеларката и да им се прави секс. Не може ли да си говорим мръсотии и сутринта в 8 например, до като пием сутрешното си кафе преди да идем на работа или училище?

Започвам да си мисля, че това е генна заложба, от онези доминантните гени, с хомозиготата и красивия кареотип, ха. Мисля, че понеже не се говори достатъчно за секс и хората още си мислят, че това е табу и се крият в развратните си черупки до полунощ и после пощуряват. Странното е това, че постоянно гледаме секс, рекламите сеправят с цел продажи, а нали нищо не продава по-добре от секса и всепак...това е срямна тема за през деня. Стане ли тъмно, не е така. Падне ли мрака, падат и задръжките, но защо?

То са предложения за бърз, понякога не толкова бърз, секс, за невероятни преживявания, после загрубяват, свирки, шпакли, анален секс, после айде на по бира и после вкъщи и накрая абе лягай пък квото стане. А казват, че романтиката била умряла не е така, колко романтика и любов струи от среднощните желания и предложения. Т, нар. Кални оферти, на които не можеш да откажеш, хахаха, не искам, не мога, да откажа на среднощния разврат J и как бих могла, толкова е примамлив и изкушаващ. Нищо де, аз искам да си остана отчаяна романтичка, която въпреки мръсното си подсъзнание, чака слънцето д се покажа, леко да съмне, и тогава да освободи съзнанието си. Да преплете своето и нечие друго тяло в едно и играта да започне .........