Green Myxomorka

Green Myxomorka

вторник, 3 януари 2012 г.

романтични пориви...само пориви


Много пориви напоследък. Все в различни в различни посоки. Никаква реализация. Или поне минимална.
Липсва ми романтика и искреност. Имам ентусиазъм, ако не друго. Всичко си отива и пак се връща, и пак си отива. Искам обич и целувки. Постоянни целувки. Много гушкане искам. И дълги дъждовни дни прекарани в леглото. Малко чай с малко мед и малко мляко. Малко цигари. Малко сън. Малко алкохол. Много сантименти и слабости.
Ретроспективно ми е. Обаче искам новости в областта. Иновации и после пак сантименти обвити в аромата на канела, ром и касис.

26.12


Целува ми се много...
Купуват ми се бутилки вино...стъклени и тъмни...
Искам да запаля цигара...сенки на стената. Аромати в стаята застиват. Тъмно е но няма нищо..не е важно щом сме само двама. Вехти звуци тишината пропукват, малко промени, но ретрото е модерно и от отвъдното се просмуква. Слънцето закъснява да се появи, да се разлее наоколо, да заблести. Романтично ми е... стъпки от миналото затанцуваха в едно...
Целува ми се много.
Дай ми само още миг да се наситя, ако е възможно да се случи, но дали.
Още само малко да се стопля,
тръгвам не тъжи
всичко ще остане в сянката на наш'те дни....

27.12

Лиглата в зелено...
Ако някой не й хареса зеленото, това може да я разтрои малко. Ще поплаче и няма да разбира защо това е така. После ще избърше размазания черен молив, ще запали цигара, ще си налее питие и ще пусне силна музика... После ще си каже "майната му!!" (с точно две удивителни, за да покаже колко й е важно)и ще излезе да се позабавлява някъде наоколо.
(баси факса:)))