Green Myxomorka

Green Myxomorka

понеделник, 24 септември 2007 г.

Easy love


Как класифицираш лесната любов, извръщаш очите си настрани. Не искаш да си мислиш, не искаш да говориш на глас. Та какво значи този израз, смяташ ли че го познаваш и можеш да говориш за това. Седя си загледана през прозореца и отново искам отговори, какво е лесната любов…иска ми се да знаех отговора или поне, да знам кого да попитам.
Сещам се за мъжете, които спят с т.нар. леки жени. За тях не е обвързване, не е нищо, само бърз, платен начин да се изпразнят. Това вариант ли е или само плетеница от думи. Ами жените, отрекли се от мъжете, поради многобройните си страдания и решили да търсят удовлетворение в силиконовите, на батерии. Колко е вулгарно всичко! Къде изчезнаха шекспировите виждания, онези така романтичните и възвишените?! Не мисля че е нормално да спрем да вярваме в тези неща, но кой ни показва или ни доказва истинското съществуване на невидимото, само по име познато явление….
Колко песни се изписаха и изпяха, колко филми се направиха и то всичко, за някаква си любов. Но колко жалки сме, зависими от нея. Дори не можем pда я обясним или познаем, ако случайно я срещнем на улицата.
Какво ми остана да мисля…лесната любов, физическа, груба, еднодневна любов. Болката си отива с душата, а раните по тялото са толкова мимолетни.
Какво ни остана, да плащаме, заради оргазмите, душата се лъже лесно, а и тя не помни, забравя. Какво значение има, че нямаш до себе си любим, когато имаш вибратор или нямаш любима, жени, които се продават, навсякъде са…и за какво ни е другото, евтини мелодрами, кому са нужни?
И колко изопачен е света ми и този на заобикалящите ме хора, два пъти не излязох с една и съща двойка, те просто си се сменяха, свършваха и се разделяха, аз не искам това и си стоя настрана. Но колко е лесна любовта…никога я няма когато ти трябва, а когато не е в изобилие. Защо ми е…не я искам вече…
Изгубих реалната представа за нещата, за това така ми харесва, падаш си по лесната любов, другото е въпрос на гледна точка, от която не искам да гледам…
Опровергай ме!!